Goedkope Converse Chuck 70

Goedkope Converse Chuck 70 Goedkope Converse Chuck 70

Posted March 3,2021 in Sport.

dortarey
0 Followers 71 Views

De high-top constructie blijft het meest herkenbare onderdeel dat losjes vertaald wordt, aangezien het bovenwerk van nubuck onleesbaar aankomt door minimale sterlogo-applicaties en een driehoekige patch die de slogan "I AM THE SOLOIST" in spiegeleffect aanduidt. Goedkope Converse Chuck 70 Neuskappen zijn gladgestreken in een zuivere glans waarbij de meeste ogen zeker op de gemodificeerde zool terechtkomen, waarvan de extra mallen, verlengde achterkap en extra merkopmerkingen een paar creren dat past bij de hoofdlijn van de ontwerper.De aanstaande paren laten de gesplitste opstelling van een vorig project achterwege en genieten van de stijlen "Hamilton Brown" en "Covert Green" die synoniem zijn aan de werkkledinginstelling. De laatste toon verschijnt echter in een camouflage-afwerking, die goed zal passen bij verschillende van Carhartt's seizoenskledingaanbiedingen. Converse Chuck 70 te Koop Beide sneakers hebben een co-branding, met canvas tongen met het logo van het in Michigan gevestigde merk. Net als bij andere opties van het bedrijf One Star, neemt "Egret" de teenbox en de zooleenheden over.

Converse Chuck 70 Winkel Een echte stukje bij beetje creatie, het paar roept een verbinding op met zowel openlijk als verrassend; zolen worden recht uit de casual hoge top gescheurd, waarbij delen van het bovenwerk de gedaante van het veel imposantere silhouet omlijsten. Waar ooit leer toegevoegd bulk, ligt nu een constructie die bijna volledig van canvas is met add-ons die de algemene afbeelding van beide aannemen alsof een zoon in de kleding van zijn vader is.

De witte colorway, waarvan de presentatie wat meer afgezwakt is, kiest voor zigzaglijnen als motiefkeuze: het maximalistische patroon ligt in zachte eeuwigheid omdat het een groot deel van de hele voorste teen bedekt en tegelijkertijd een klein vierkantje op de tong omlijnt alsof een tongetiket. Converse Chuck 70 Schoenen Ter vergelijking: het donkerdere alternatief lijkt een meer betrokken gebruik van negatieve ruimte te zijn, waarbij het zwart van het gladde leer aan de achterkant eindigt en overgaat in een volledige hiel met lichter contrast.

Shinsuke Takizawa van NEIGHBORHOOD toont vaak een talent om zijn tijdloze esthetiek toe te voegen aan elke samenwerking en keert terug naar de stervormige vlaggen van Converse Chuck 70 Heren/Dames met een nieuwe kijk op hun iconische silhouetten. De ontwerper, een groot voorstander en gepassioneerd liefhebber van motorfietscultuur in Japan, heeft de Jack Purcell en Chuck 70 naar een rijk van biker-bruikbaarheid en rebelse rand geduwd. Het laatste silhouet ziet deze aanpassing echter het meest met een zwart gekleed bovenwerk dat een structureel gezond canvas en lederen outers aanneemt, evenals laarsachtige versieringen. Aan de bovenzijde is een grote sluiting met bandjes gewikkeld waarvan de typeprint zowel "SHIFT" als de kenmerkende branding van het merk aangeeft, compleet met hun kenmerkende "CRAFT WITH PRIDE" -slogan.

www.snkrmall.com

dortarey Articles

Recent

Recent Articles From: dortarey

Popular

Popular Articles From: dortarey

Read more

History and Facts
June 6, 2021 | 11 Views

Gaming
May 5, 2021 | 15 Views

Other
March 3, 2021 | 44 Views

Other
January 1, 2021 | 99 Views

Other
February 2, 2021 | 48 Views