Kopen Adidas FYW S-97

Kopen Adidas FYW S-97 Kopen Adidas FYW S-97

Een bijgewerkte versie van de adidas Salvation uit 1997, de Kopen Adidas FYW S-97 biedt een interessante moderne make-over van een hoog aangeschreven Three Stripes-silhouet, en nu zal het in april in een trifecta van nieuwe paletten verschijnen. De nieuwe kleurstellingen, bestaande uit twee herenparen en n damespaar, maken allemaal gebruik van het onmiskenbare bovenwerk uit de jaren 90 voor opvallende - maar niet overweldigende - details.De terugkeer van adidas Feet You Wear retros en masse kreeg een boost toen John Wall de NBA Slam Dunk Contest won (ook al was het de Crazy 1 die hij droeg en niet een van Kobe's FYW-klassiekers). Adidas FYW S-97 Verkoop Terugdenkend aan de zeventien jaar dat Kobe Bryant de dunkwedstrijd won, was het een zool zoals de hierboven afgebeelde adidas FYW Prime Skin's die hij tijdens dat gedenkwaardige rookieseizoen op de Top Ten 2000 en Crazy 97 had gedragen.

Hoewel het in de eerste plaats de meer high-end versie van adidas is, is Consortium ook even avontuurlijk, en biedt het zowel unieke samenwerkingen als algemene releases. Adidas FYW S-97 te Koop En hoewel het over het algemeen moeilijk te voorspellen is, is de line-up onlangs begonnen met het droppen van trailrunners - de nieuwste is de agressief opgewaardeerde FYW XTA. Met een herkenbaar retro-DNA lijkt het silhouet zich een aantal eerder gebruikte ontwerpelementen toe te eigenen, zoals de tooling suggereert door middel van de EQT- en FYW-insignes.

adidas is een merk dat het steeds drukker krijgt dan de meeste wat betreft hun All-Star sneakers. Adidas FYW S-97 Schoenen Naast de al onthulde adidas All-Star-collectie van 2014 zijn deze twee schoenen, die verenigd zijn door het gebruik van de Feet You Wear-technologie. Zowel de adidas FYW Prime als de adidas FYW Prime Skin bieden kits aan de onderkant die dat kenmerkende adi-tech vertegenwoordigen, terwijl ze nogal futuristische looks dragen voor hun bovendeel.

De heren releases bestaan #8203;#8203;uit zowel een "Orca" -stijl zwart / wit en een klassiek wit / zwart met warme rode accenten. Adidas FYW S-97 Heren/Dames Ondertussen kiest het damespaar wit / zwart en voltooit het de stylings met gedurfde paarse details. Elk heeft ook verschillende functies die zeker nostalgie zullen opwekken bij elke oude Trefoil Brand-fan, varirend van adidas EQT-details op de tong tot gekartelde sude overlays op de middenvoet en de klassieke cartoonvoetafbeelding aan de achterkant van de tussenzool.

www.snkrshopee.com


eborby

8 Blog posts

Comments