Igra z 2-1 je poskrbela, da so zlati globusi izgubili napetost! Messi je ustvaril 12-letni čudež, s tremi kronami pa je

Igra z 2-1 je poskrbela, da so zlati globusi izgubili napetost! Messi je ustvaril 12-letni čudež, s tremi kronami pa je tekel tudi Harland

Nogometni dresi za otroke Tudi v tej ključni tekmi Ligue 1 za odločanje o naslovu prvaka je Pariz zdržal pritisk in premagal Auxerre z 2:1. Paris po uspešno osvojenih 3 točkah še vedno vodi na drugem mestu s 6 točkami prednosti le še dva kroga pred koncem zadnjega prvenstvenega kroga, njihova gol razlika pa je neposredno pred 16 točkami.
Tudi če Pariz izgubi vse naslednje tekme, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti lahko še vedno osvoji naslov prvaka Ligue 1 na podlagi prednosti v gol razliki. Po zmagi na prvenstvu Ligue 1 v tej sezoni bo Messi osebno čast prišla tudi na naslov prvaka svetovnega pokala + prvenstvo Ligue 1, oba prvaka v težki kategoriji pa sta prav tako zlata. In za 2-1 v tej igri lahko rečemo, da je popolnoma izgubil napetost podelitve zlatih globusov.
Ker je Messi znova pomagal Mbappeju pri doseganju zadetka na tej tekmi, je bila ta žoga podana gospe Mb s pametnim vodoravnim udarcem.Nogometni dresi za otroke Nato je Mbappe močno udaril in dosegel drugi gol na tekmi, na to asistenco pa se je zanašal tudi Messi, ki je svoje število asistenc v tej sezoni Ligue 1 povzpel na 16. Na 30 tekmah je prispeval 16 podaj. Neposredno je osvežil število podaj igralcev Ligue 1 v eni sezoni v zadnjih 12 letih.
Nazadnje je imel igralec 16 podaj v eni sezoni Martin v sezoni 2010. V 36 krogih je poslal 16 podaj. Lahko rečemo, da je Messi v letošnji sezoni upadel v številu golov, je pa število asistenc res vrhunsko. Ta 12-letni čudež je pripeljal tudi Messijevo statistiko v tej sezoni do 20 golov in 20 podaj. Zaradi teh podatkov in prvaka svetovnega pokala končni izbor Zlate žoge pravzaprav ne preseneča.
Čeprav je Haaland zelo verjetno, da bo osvojil klubsko trojno krono, vključno z prvakom Premier League,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti je prvak Lige prvakov še vedno v igri, prvak FA Cupa pa ima velike možnosti. A čeprav je Harland na klubski ravni vsekakor na ravni zlate žoge. A njegova neudeležba na svetovnem prvenstvu v Katarju je res napaka, zato tudi Harlandov soigralec B meni, da ima Messi več možnosti za osvojitev zlatega globusa.


sunny898

17 Blog posts

Comments