Thomas Müller iz FC Bayerna je izzval BVB s posmehom proti Dortmundu

Thomas Müller iz FC Bayerna je izzval BVB s posmehom proti Dortmundu

Nogometni dresi za otroke Thomas Müller nikakor ni odpisal enajstega zaporednega naslova prvaka FC Bayerna, vsaj tako je po bridkem spodrsljaju v boju za naslov v javnost sporočil izvirni Bavarec – in poslal pozdrav Dortmundu. "Zdaj moramo potrpeti ta udarec v vrat, še en teden je, naslednji teden imamo še eno tekmo," je po porazu proti Leipzigu na Skyu povedal Müller. Naslednjo soboto mora FC Bayern igrati proti 1. FC Kölnu 34. tekme in osvojiti dve točki zaostanka, da bi še vedno postal prvak.
"Če zmagamo to tekmo,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  bo Dortmund pod velikim pritiskom. Zmagati morajo na obeh tekmah in to želim najprej videti. Če bodo to storili, jim iskreno čestitam,« je 33-letnik pogledal naprej in nekoliko obremenil BVB. BVB je zdaj naredil prvi korak z zmago na težkem gostovanju pri bavarskih Švah v Augsburgu. Končno, Dortmund potrebuje zmago proti Mainzu, da postane sam nemški prvak. Vsekakor se zdi, da Juliana Brandta Müllerjevi spopadi ne bodo zlahka zvabili iz rezerve.
"Po Münchnu se ne bom vmešaval v vse prepire. Zelo mi je všeč Thomas Müller in vem, da si po takšni tekmi, kot je bila včerajšnja,Nogometni dresi za otroke malce razočaran,« je po zadnjem žvižgu na DAZN-u dejal Brandt na vprašanje o Müllerjevem posmehovanju in tako zgovorno namigoval proti samemu Müllerju. Medtem ko BVB slavi, je FC Bayern razočaran.
Rojen v Bremnu se ni hotel preveč nagibati skozi okno in je ostal skromen, kot je značilno za severno Nemčijo. A to še ni vse: Brandt se je celo strinjal z Müllerjevimi izjavami.
»V bistvu ima prav, najprej moramo zmagati na dveh tekmah, eno smo zdaj dobili. A to ne pomeni, da smo zdaj nemški prvaki,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti najprej moramo zmagati doma,« je dejal 27-letnik, ki je malo pred koncem zadel za 3:0. "A zdaj nisem razpoložen za izmenjavo udarcev," je s širokim nasmeškom pojasnil Brandt.
V prihajajočem tednu naj bi med Münchnom in Dortmundom vseeno sestrelili eno ali drugo zastrupljeno puščico. Brandt se raje osredotoča na delo na igrišču in se zanaša na podporo navijačev.


sunny898

17 Blog posts

Comments